Lån penge gratis er nemt hos Låne-penge.nu: Gratis og rentefrit. Det er noget, der får mange til at bide på krogen. Og dermed også flere kunder i butikken og flere solgte produkter. Det er både godt for kunden samt butikken.

Kunden får det produkt, de har gået og ønsket sig i noget tid, og butikken får flere kunder. Så det er godt for begge parter. Et rentefrit lån kan med andre gavne hele samfundet, da det sætter gang i hjulene og dermed i væksten.

“Lån penge gratis” betyder det, at jeg kan tage et lån uden renter?

Når man vælger at købe ting på denne måde, kan det nærmest betragtes som et gratis lån. Det kan det fordi, man ikke betaler mere, end hvad man låner eller køber. Ved normale lån betaler man en rente, det betyder, at man betaler mere, end hvad man reelt har fået.

Billige lån uden renter finder du kun på nettet!

Jo længere løbetiden er, jo mindre skal man betale i måneden, det er klart. Har man pengene og gerne vil have det ud af verden, vil en kort løbetid være optimal. Da man her ikke skal tænke, måske flere år, at man har gæld hængende. Det kan være en vigtig faktor for mange mennesker at være gældfri.

Det er fordi, udbyderen selvfølgelig skal tjene penge, men også fordi at det ikke skal være alt for let at låne penge. Da dette hurtigt kan blive en ond cirkel at komme ind i.

Det man skal huske, når man tager et gratis lån, om man vil, er, at man selvfølgelig stadig binder sig til en fast udgift i måneden. Det kan være meget for nogle men for andre, har de måske allerede sparet op til det.

De havde ønsket at låne penge til og der derfor allerede er sat penge af i budgettet til det. Så man på den måde ikke har større udgifter, end man havde før. Man skal også gøre op med sig selv, hvor lang en løbetid man vil have på sin finansiering.

Nye lån er rentefrie

Når der kommer et nye lånefirma til Danmark, vil de oftest tilbyde de nye lån som gratis lån. Nye lån vil altså næsten altid komme som en del af et tilbud. Så kan vi kan kun anbefale dig at holde øje med de nye lån uden kreditvurdering: Lån-sikkerhed.dk.

Når du ansøger om gratis lån uden renter og gebyrer, så er rentesatsen naturligvis ikke en del af processen. Men har du valgt et lån, hvor du skal betale renter. Så er det naturligvis rentesatsen, der afgør, hvor meget du skal betale tilbage.

Lån penge gratis – betal tilbage om 30 dage eller 60 dage

Minilån eller mikrolån, som de også kaldes, har en lidt højere rentesats, men det er vigtigt at pointere. At det som udgangspunkt er meget korte lån, altså skal de betales tilbage indenfor en meget kort periode. Derfor er de høje rentesatser ikke så voldsomme, som mange ellers mener. Du har typisk 30-60 dage til at tilbagebetale disse lån – altså godt en måned.

Anmeldelser af udbydere af gratis lån

Reelt set findes der kun 5 udbydere af gratis og rentefrie lån, som vi allerede har omtalt tidligere i denne låneguide. Nedenfor kigger vi nærmere på de 5 udbydere, og hvilke anmeldelser og bedømmelser de tidligere kunder har givet dem.

Inden du beslutter dig

Inden du beslutter dig for hvilken udbyder, du vil ansøge hos, så kan du med fordel tjekke rentesatsen hos de forskellige udbydere. Du vil givetvis opleve, at der ikke er den store forskel på rentesatsen hos de forskellige udbydere. Det er stort set som hos bankerne, hvor der kan være en lille forskel, men langt hen ad vejen. Så ligger rentesatserne utrolig tæt på hinanden.

Med den meget korte låneperiode i forbindelse med gratis minilån, så har det ikke den store betydning for dig. Hvis du vælger en udbyder med en anelse højere rentesats end de øvrige. Der er andre typer af lån end lige de gratis lån – for eksempel er der ganske mange billige lån at finde online.

Finanstilsynet

Du behøver i øvrigt ikke at frygte, at låneudbyderne vil forsøge at snyde dig til at betale renter og gebyrer. Finanstilsynet fører tilsyn med alle pengeinstitutter i Danmark, og det gælder både de fysiske såvel som de, der kun opererer online.

Overholder pengeinstitutterne ikke de love og regler, udstukket af Finanstilsynet, vil det resultere i store bødestraffe. Læs mere på Finanstilsynets hjemmeside: https://www.finanstilsynet.dk/