Helt planlagt var det vist ikke, men vi kom i hvert fald af sted til Hamborg på en dejlig 3 dages tur. Min kone var ikke meget for det på grund af vores 3 små børn, men jeg fik hende overtalt, og den 6 timer lange bustur gik over al forventning.

Det var ikke så meget børnene, jeg var bekymret for, men nærmere om jeg kunne holde abstinenserne ud… Sagen er den, at jeg stoppede med at ryge cigaretter for cirka 6 måneder siden, og siden da har jeg dampet på de fantastiske e-cigaretter; men mange steder må man heller ikke dampe længere…

Til mit held dampede buschaufføren også, så jeg fik lov til at sidde oppe foran i bussen og dampe løs. Jeg må sige, at e-cigaretter virkelig er guds gave til os rygere. Siden jeg kvittede de rigtige smøger, er min hosten stort set forsvundet.

Ikke nok med at mit helbred har bedre af det, så har min pengepung det lige så. Jeg sparer cirka 1000 kr. om måneden på at dampe frem for at ryge rigtige cigaretter, så det er jo fantastisk. De første e-cigaretter, som kom på markedet, var intet værd, men de nye med rigtig damp og alverdens smagsvarianter er suveræne. Man kan endda få et batteri med variabel volt, så man selv kan bestemme mængden af damp – se den her hos Smartsmoke.dk.

Nå, men nok om mig og mit dampen, for når alt kommer til alt, så er det børnene, der kommer i første række. Min kone har lige født os vores 3. barn, som blev en lille pige. Hun er lige så bedårende som de 2 andre, og så sover hun igennem om natten… jubii…

Med 3 små børn skal der naturligvis pakkes en masse babyudstyr, når man skal på farten. Man skal jo både huske babyalarm, brystpumpe, sutteflasker, stofbleer, pusletaske, barnevogn eller klapvogn osv. osv.

Når jeg pakker, glemmer jeg halvdelen, men min kone er god til at huske det hele. Når det kommer til babyer og babyudstyr, så er det vel også konen, som skal have styr på det. Jeg ordner jo haven, bilen, huset osv., så det er en god fordeling.

Jeg kan huske, da vi fik vores første barn Nikolaj, hvor overrasket jeg blev, over hvor meget udstyr til baby man i grunden har brug for. Vi købte udstyr for over 15.000 kr., før han blev født, og for nok det samme beløb efterfølgende. Heldigvis har vi kunnet genbruge meget af babyudstyret til vores 2 andre børn, så på den måde er det ganske fint.

Det var mest min kone, der stod for indkøbene. Jeg hjalp dog en smule, da vi skulle vælge babyalarm, da det kan være noget af en jungle. Der findes så mange forskellige slags babyalarmer med alverdens funktioner, så hvilken skal man vælge… Valget stod mellem Neonate, Nabby, Philips og Nova babyalarm, og det endte med at vi købte en Neonate babyalarm. Meget af babyudstyret købte vi i øvrigt online hos babytorvet.dk.