At date er ikke kun noget, som hører ungdommen til. Der er på tværs af alle aldre et udbredt ønske at finde en partner, som man kan dele sit liv og alle sine op- og nedture med. Alle mennesker, som ikke føler, at de har dette ønske opfyldt, kan glæde sig over de rige muligheder for dating, der inden for de sidste år er dukket op. Og det er for alle. Det ses i det bredt favnende udvalg af datingsider, som imødekommer en bred vifte minoriteter og tilpasser sig mange forskellige målgrupper.

Inden for de seneste år er det blevet personer i alderen 40plus, som i stor grad benytter sig af de mange datingmuligheder. 40plus dating hitter nemlig i datingverdenen som aldrig før. Tusinder af mænd og kvinder tilmelder sig dagligt en eller flere af tilbuddene for online dating. Og der findes naturligvis datingsider, som eksklusivt lader 40plus personer tilmelde sig for at foretage jagten på en potentiel partner, der ligeledes er inden for denne aldersgruppe. For mennesker i denne aldersgruppe, som ofte har en travl hverdag med fyldte kalendere og lange arbejdsdage, undrer det ikke, at dating i denne alder er blevet et så udbredt fænomen. Det er nemlig utrolig nemt at oprette en profil på disse datingsider, og det tager sjældent mere end nogle minutter at komme i gang.

Det er sågar typisk gratis at oprette en profil. Dernæst er det nemt og bekvemt at navigere rundt på siderne, hvor man kan opstille kriterier for hvilke kvaliteter og interesser, man foretrækker hos en potentiel partner, og søgemaskinen på datingsitet vil just frasortere de personer, som ikke opfylder disse krav, og man vil dermed blot stå tilbage med en række personer, som har netop det værdisæt og interesser, som passer til det man søger. Datingen er endda fuldstændig mobil, da man kan benytte sig af datingsiderne fra både tablet, SmartPhone og computer.  Med det store antal brugere og de mange fordele ved kan der altså kun konstateres, at 40plus dating er kommet for at blive.