Han havde lige fået booket sine flybilletter til Berlin, og så bliver grænserne lukket. Man må ikke rejse ind i Tyskland. Bittert for ham. Han skulle jo have været dernede for at deltage i et møde. I morgen. Men det må de så tage via telefonen eller videokonference. Det kan man jo heldigvis med de nye teknologier. Og der ikke endnu nogen, der har lukket for internettet.

Fandt billige billetter

Han havde ellers brugt en del tid på at lede efter billige flybilletter. Det var også grunden til, at han først fik dem købt i sidste øjeblik, inden mødet skulle afholdes. Godt nok var de billige, men han kan ikke få sine penge tilbage netop, fordi de var sådan et sidste øjeblikstilbud inden afgangen derned.

Troede det gik

Jeg havde sagt det til ham, men han var sikker på, at det ikke ville blive et problem. Nej, men sådan som tingene har udviklet sig i de sidste døgns tid, så kunne han da have sagt sig selv, at det slet ikke er sikkert, at han får brug for de flybilletter. Hvorfor købte han dem i går? Han kunne lige så godt have købt dem i dag. Afgangen er jo først i aften. Havde han ventet lidt, så havde han sparet mit firma for udgifterne til billetterne. Nu må vi jo betale dem. Godt, at de var billige. Og heldigvis har han ikke booket et værelse dernede. Han har jo nogle venner i Berlin, som han kan bo hos.

Men er det ikke lidt underligt, at de ikke har fortalt ham noget om, at de ikke vil have, at han kommer. De skal jo også holde sig indenfor.
Nå, jeg må fortælle ham, at han ikke skal betale for flybilletterne til Berlin. Vi skal nok dække udgiften. Men næste gang, hvis der bliver en næste gang, så skal han altså følge med i udviklingen.

Se mere her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/tyskland/berlin/