Når vejret er godt, er det dejligt at komme udenfor og nyde det. Og hvad er bedre end at finde et par gode spil frem, som man kan hygge sig med?

At spille sammen er altid en god måde at være sammen på. Man får slappet af samtidig med, at man får tilbragt noget kvalitetstid i hinandens selskab.

Udvalget af spil til haven er efterhånden blevet rigtig stort. Så der er rigeligt med valgmuligheder.

Nogle muligheder, når I skal vælge spil til haven kunne være:

Kroket

De fleste kender kroket spillet. Det er et hyggeligt havespil, som kan spilles af både børn og voksne – og de kan sagtens spille det sammen. Det er et stille og roligt spil, hvor man sagtens kan have tid til at tale sammen og have det hyggeligt, mens man spiller.

Stigegolf

Stigegolf er et lidt nyere spil, som rigtig vinder frem i øjeblikket. Det er velegnet for 2-4 spillere, selv om man selvfølgelig også kan spille alene, som det jo egentlig kan lade sig gøre med de fleste spil. I stigegolf har hver spiller tre sæt bolde (et sæt bolde består faktisk af to bolde bundet sammen af en snor), som man på skift kaster hen mod en stige (ribbe) med tre trin. Det gælder om at få boldene til at hænge fast og man får hhv. 1,2 og 3 point for hver boldsæt, som bliver hængende på hhv. den øverste, mellemste og nederste ribbe. Vinderen er den, som først når til 21 point.

Rundbold

Rundbold er et super godt spil at finde frem om sommeren. Udover at det indeholder masser af sjov og har et godt konkurrenceelement, så giver det også god motion at spille en omgang rundbold.

Rundbold kræver lidt mere plads end de øvrige spil. Men har I ikke lige den tilstrækkelige plads i jeres egen have, kan det jo være, at der er en boldbane eller lign. plads i nærheden, som I kan bruge.

Listen af gode udendørs spil er lang. Men ovenstående er i hvert tre bud på spil, som er gode at spille sammen som familie. Og er vejret godt, er det jo om at udnytte det og komme udenfor. Og selv om der selvfølgelig skal være tid til at ligge og slappe af i solstolen, så er det nu altså også godt at komme lidt op at stå og lave noget sammen.