Selv om det har været to utroligt spændende år, hvor jeg har været udstationeret til firmaets afdeling i Hongkong, er det nu dejligt at være hjemme igen med dansk grund under fødderne. Det er min kone og jeg enige om, men vi er også bevidste om, at der bestemt er nogle mennesker, vi har lært at kende i Hongkong, som vi vil komme til at savne.

Da jeg i sin tid fik tilbuddet om at blive udstationeret, var min kone straks fyr og flamme, for hun havde på det tidspunkt et job, som hun var godt og grundigt træt af. Derfor passede det godt også for hende, fordi hun kunne bruge min udstationering som anledning til at få et nyt arbejde, når vi kom hjem igen.

Opbevaring af bohave i Aarhus

Vi valgte at sælge vores hus, og nu er det planen, at vi vil finde en lækker ejerlejlighed i stedet, for vi har ikke det helt store pladsbehov, og ingen af os er interesseret i at holde en have. Da vi skulle af sted var vi sikre på, at vi ville beholde vores indbo, så vi kontaktede et firma, der har et center for opbevaring i Aarhus, for at høre om vilkårene for at få opmagasineret vores ejendele.

Firmaet havde flere forskellige muligheder, vi kunne vælge mellem, og efter en god snak med en repræsentant for det pågældende flyttefirma, endte det med, at vi valgte en pakkeløsning, der omfattede, at firmaet sørgede for at tømme vores hus og køre vores bohave til centret, hvor de så skulle opbevares i det rum, som kun skulle rumme vores ejendele.

Flytning professionelt og nemt

Den pakke, vi købte, omfattede så også en flytning af vores møbler og andre ejendele til det sted, hvor vi nu en gang skulle bo, når vi kom hjem igen. Firmaet understregede, at vi frit kunne vælge en hvilken som helst lokalitet i Jylland eller på Fyn, hvorimod de måtte beregne sig et mindre tillæg, hvis vores ejendele skulle flyttes til for eksempel Sjælland.

Det lød som en helt rigtig løsning for os, fordi firmaet sørgede for det hele. Vi har tidligere for mere end 10 år siden også været i en lignende situation, som dog hang sammen med, at vi havde solgt et hus to måneder før den dato, hvor vi overtog det hus, som vi solgte før udstationeringen i Hongkong.

Den gang købte vi os til opmagasinering i Randers, men det var faktisk lidt bøvlet, fordi vi kun kunne komme ind til vores ejendele i det pågældende centers åbningstid. Det var helt anderledes denne gang, fordi vi ved hjælp af et nøglekort døgnet rundt kunne komme ind til vores ejendele i det center for opmagasinering i Aarhus, hvor vores ting befandt sig, mens vi var i Hongkong.

Og det benyttede vi os faktisk af i den tre ugers ferie, vi holdt herhjemme for et års tid siden, da vi skulle buge nogle papirer, vi havde til opbevaring.

Nu har vi fundet den helt rigtige ejerlejlighed inde midt i Aarhus, så nu glæder vi os til at få flyttet alt vores bohave til lejligheden, når vi overtager den i næste uge.