Du har fået en idé til, hvordan du kan gøre dit brand mere synligt. Du vil vedlægge et lille postkort, der viser billeder fra den by, hvor din virksomhed er lokaliseret, i hver eneste ordre, du sender til dine kunder. Derfor har du været ude for at tage billeder af de smukkeste steder i byen. Og lige nu sidder du og kigger dem igennem. Du må indrømme, at du ikke er god til at fotografere. Du skal derfor have fat i en professionel fotograf, som kan tage flotte billeder af bestemte bygninger, seværdigheder og steder i byen. Det er ok. Det er en udgift du gerne giver ud.

Helst lokalt på Frederiksberg

Du skal også finde et trykkeri, som kan trykke postkortene for dig. Det skal være god kvalitet. Helst lidt bedre end den, som de sædvanlige bryllupsinvitationer bliver trykt på. Du har derfor en opgave, som skal løses i aften: Du skal finde et trykkeri, der holder til i nærheden af dig. Du har simpelthen ikke tid til at køre rundt og lede efter et ukendt trykkeri i den anden ende af byen. Faktisk vil det være bedst, hvis du kunne sende den der praktikant, du har nede i salgsafdelingen, ud til trykkeriet, efter at du har lavet en aftale med trykkeriet. Praktikanten skal bare have materialet med sig i elektronisk form.

Et godt sted at få printet og trykt materiale

Du søger derfor efter ”Print og trykkeri Frederiksberg” på Google og finder et trykkeri. Du kan se, at de har åbent, så du når lige at ringe til dem, for at høre om, hvor lang tid det vil tage for dem at lave de første 500 postkort for dig. Du får svar på alle dine spørgsmål. Og du får såmænd også at vide, at det slet ikke er nødvendigt, at du sender din praktikant ned til dem. Du skal bare sende materialet med en mail. Og så lige gøre opmærksom på, at I har talt sammen om din ordre.