Jeg har et projekt, som jeg ikke vil fortælle min veninde om endnu. Men jeg har faktisk besluttet, at hun og hendes barn skal have prototypen til min nye vinterkollektion i julegave. Jeg designer tøj til kvinder, men har fundet ud af, at det faktisk er muligt at producere rigtigt lækkert børnetøj, der er til at betale. Små babyer og børn vokser jo ualmindeligt hurtigt fra deres tøj, og jeg kan forstå på nogle andre af mine veninder, at de synes, at det kan vælte deres økonomi, hvis de hele tiden skal købe nyt tøj.

Økologisk ja tak

Jeg forstår udmærket, at man gerne vil have det bedste af det bedste til sit barn. Men det behøver altså ikke at være det dyreste, der er det bedste. Fx så kan man finde økologisk børnetøj hos Petit Flora, der både er rimeligt i pris og behageligt for barnet at have på. Så jeg besluttede altså, at jeg vil prøve at udvide min kollektion til kvinder med en matchende til små børn. Fx så har jeg set flere designs af nederdele til børn. De er som regel sjove og farvestrålende. Jeg kunne faktisk godt tænke mig at lave min børnekollektion i lidt mere dæmpede farver og materialer, som også kan bruges til tøj til voksne piger.

Lidt at eksperimentere med

Jeg har fundet en del tekstiler, som jeg vil eksperimentere med. I første omgang bomuld og jersey, som er særligt blødt. Bomuldsstoffet vil jeg sy nederdele af. Jerseystoffet skal jeg lave leggings af. Jeg har købt flere meter, så jeg kan lege med mine idéer, og kommer der noget flot ud af det, så vil jeg give de første eksemplarer til min veninde. Hun har en lille pige på 1,5 år. Jeg håber, at jeg kan lave noget, jeg er tilfreds med. Kan jeg det, så er jeg sikker på, at jeg også kan sælge det.