Du fejler jo ikke noget, sagde min læge til mig, da jeg konsulterede hende for et halvt års tid siden, fordi jeg i et stykke tid havde følt mig mere træt og uoplagt, end jeg selv brød mig om, så jeg gik ud fra, at der var et eller andet galt med mig.

Min læge undersøgte mig, og jeg blev også bedt om at træde op på vægten i hendes konsultation, hvilket fik hende til at ryste lidt på hovedet og fortælle mig, at jeg godt kunne trænge til at tabe mig en hel del. Det var jeg selvfølgelig godt klar over, og jeg indrømmede også overfor hende, at min dagligdag ikke ligefrem er præget af en sund livsstil, for jeg spiser alt for meget fed mad og går heller ikke af vejen for et glas vin eller en øl. Og min garderobe købes da også primært der, hvor der forhandles tøj i store størrelser – for eksempel hos www.storedrenge.dk/

Kurver spiller

Og for min kones vedkommende er det lidt af det samme – hun er også en stor dejlig dame med kurver, der handler hos Arkuricurvy

Hendes konklusion var, at hvis jeg bare begyndte at leve noget sundere, skulle jeg nok få energien tilbage. Du er trods alt ikke fyldt 50 endnu, sagde hun, så du skal sørge for at leve på en måde, så du kan nyde de mange gode leveår, du har foran dig.

Bagefter nævnte jeg det for en af mine gode venner, og han gav sig straks til at fortælle om, hvordan hans kone for nogle år siden havde gennemtrumfet en helt anden livsstil hjemme hos dem, og det havde virkelig fået ham til at føle sig bedre tilpas.

Han gik i gang med at skrive en seddel med forskellige typer helsekost, som han varmt ville anbefale mig. Jeg var bestemt ikke begejstret, for jeg har aldrig tidligere kastet mig ud i noget som helst alternativt med hensyn til mit helbred, men på den anden side har jeg også hørt flere andre i min bekendtskabskreds fortælle, hvordan et kosttilskud af en eller anden art har givet dem mere energi og ikke mindst har hjulpet på fordøjelsen.

Sundere måske

Senere samme dag gav jeg mig til at surfe lidt rundt på nettet for at læse noget mere om rigtig ernæring, og jeg fik den opfattelse, at det måske ikke behøvede at være så surt at spise sundere, end jeg i min ungkarletilværelse har haft for vane.

Især følte jeg mig tiltrukket af gode råd om at sørge for at spise noget såkaldt superfood, for på en liste over, hvad det begreb dækker, var der adskillige ting, som jeg faktisk godt kan lide. Listen omfattede forskellige slags frugt og grøntsager, og selv om jeg nok ikke har været den bedste til at sørge for at få nogle grøntsager hver dag, så kan jeg faktisk godt lide de fleste af dem, så det er jo bare et spørgsmål om at tænke sig om, når man køber ind.

Men jeg valgte nu også at spise lidt egentlig helsekost for at kunne være sikker på, at jeg føler mig tilstrækkelig mæt, og nu handler jeg ofte i en specialforretning her i byen, som forhandler alle typer helsekost og naturlægemidler. Og jeg kan tydeligt mærke, at jeg har fået det meget bedre. Kronen på værket kom, da jeg meldte mig til Slankeskolen – det er god mader der slanker! Se bare her: slanke.guru

Vinter og store størrelser?

Ja da – der er faktisk gode muligheder!

Tjek for eksempel: Til mænd og her til damer