Jeg har i lang tid ikke fået rørt mig tilstrækkeligt. Og det kan jeg faktisk godt mærke. Både når jeg endelig tager mig sammen til at gå en tur – og på mit tøj. Der er noget, der strammer. Så der skal gøres noget. Både på den fysiske form og for min behageligheds skyld! Ja, måske lyder det lidt selvmodsigende. Men jeg er villig til at gøre mere for at få mere motion, men jeg vil ikke have det ubehageligt. Så: Der skal købes noget Nike tøj. Det er noget af det mest behagelige, man kan rende rundt i. Der er ikke noget, der strammer.

God kvalitet

Kvaliteten er god, og ja, det går faktisk aldrig af mode. Det meste af det. Så det er et projekt, jeg skal have gennemført i løbet af denne uge. Der skal købes jogging bukser og t shirts. Måske også en hoodie, som jeg synes, kan være praktisk. Det er jo forår, og man ved ikke rigtigt, hvordan man skal klæde sig på. Det ene øjeblik fryser man, og det næste, så varmer solen jo så meget, at man gerne vil lægge et af lagene. I sådan en situation er en hoodie virkelig praktisk. Den er ikke tung at bære på kroppen, den varmer. Og den er heller ikke tung at bære på armen eller i hånden, hvis man tager den af.

Skoene

Ja, jeg sagde sko. Jeg skal jo til at motionere lidt mere. Og det skal være noget med at løbe. Jeg har løbet tidligere. Og jeg bruger den der metode med at veksle imellem at løbe og gå. Det virker for mig. Jeg ved det. Og egentlig undrer det mig, at jeg ikke har tænkt på at gøre det for længe siden. Måske skyldes det, at jeg aldrig fik købt mig et par nye løbesko, da jeg havde løbet de gamle, jeg havde helt synder og sammen. Nu ved jeg godt, at der findes mange forskellige løbesko. Men jeg er ikke fanatiker. Det har du vist gennemskuet allerede! Så min tanke er, at hvis Nike sportssko er lige så behagelige for fødderne som Nike tøj er for kroppen, så er det da oplagt, at jeg skal finde mig et par sportssko fra Nike, ikke?

Jordan er vist det bedste

Det betyder, at mit projekt er blevet udvidet til, at jeg også skal finde mig et par behagelige sportssko. Eller skal jeg kigge på Jordan i stedet? Ikke kun behageligt tøj, jeg kan være i, uden at det strammer. Jeg har lovet mig selv, at det er et projekt, som jeg skal fuldføre hurtigst muligt. Jeg har også lovet mig selv, at jeg skal holde det løfte, jeg gav mig selv: ’Du kan købe Nike tøj og Nike sportssko (se bare her), for rigtigt mange penge, men så skal du også bruge det til det formål, du købte det til: Du SKAL ud og løbe og få noget motion. Du skal komme i bedre form. Ellers får du ikke den valuta for dine penge, som du troede. I sidste ende handler det om dit helbred. Så kom afsted. Du ved, at du får det bedre med dig selv.’ Og jeg ved godt, at jeg skal!