Du er led og ked af dit job. Det her med at sælge kan du. Men, hvor længe kan du holde ud at sælge produkter, som du slet ikke bryder dig om? Du ved godt, at det kan blive nødvendigt, at du holder fast i dit nuværende job. Dit ønskejob hænger ikke som modne frugter, du let kan plukke fra træerne.

Webudvikling

Hvorfor skaber du så ikke selv dit ønskejob? Det er måske lige det, du trænger til, så du ikke falder ned i det sorte hul og bliver sur og tvær? Du skulle måske lave en WooCommerce shop, som kun sælger de produkter, du kan lide, og som du selv kan stå inde for – til hver en tid. Jo, jeg ved godt, at det ikke bare sådan er noget med at få en specialist i webudvikling til at lave en WooCommerce shop for dig. Der skal investeres: I lager og produkter. Der skal laves research. Du skal tale med banken om lån. Og du skal naturligvis have en plan for din forretnings udvikling og vækst.

WooCommerce er godt til de fleste

Og ja, imens du skal bakse med indkøb af produkter og udbetaling af lønninger til ansatte, så skal du også sørge for, at din WooCommerce shops site bliver vedligeholdt. Det handler om brugervenlighed. Det handler om hastighedsoptimering. Det handler om at sikre, at der er gode og informative artikler på sitet. Og det handler om, at du hele tiden kommer hele vejen rundt, så din e-shop fungerer upåklageligt.

Du er i en vanskelig situation. Men alligevel, så vil det måske gøre godt, hvis du laver en lille WooCommerce shop og udvikler den i din fritid. Du kan jo alliere dig med en ekspert i webudvikling på konsulentbasis. Det betyder, at du kun betaler for de timer, som webudvikleren rent faktisk arbejder for dig. Det kan være en vej frem, så du skaber dit drømmejob.