Uanset om du er til jeans og T-shirt eller jakkesæt og skjorte – eller det midt imellem – kan du bruge bling til mænd. Det handler bare om at finde den rette stil.

For ikke så længe siden var det at gå med smykker til mænd, noget man sjældent så – når vi altså ikke lige taler om forlovelsesringe, vielsesringe, deciderede herre ringe og et almindeligt ur.

Særligt de sidste 5 år har det ændret sig. I 2012 bragede salget af herresmykker i top, og det er gået støt fremad lige siden. Særligt armbånd til mænd er blevet meget populære. Nogle begyndte sågar at bruge herrearmbånd sammen med deres ur.

Hvad er ændret?

Hvad var det så, der ændrede sig? Man begyndte i modebilledet at se mænd gå med herresmykker af forskellig art. Også ringe til mænd blev meget populære. Vi så og ser kendisser med herresmykker, og vi ser det i gadebilledet i alt fra streetstil, jeanstype, jakkesættet og meget mere.

Hvad der for 5 år siden var noget helt nyt, er i dag blevet normen. Der er stadig mænd, der ikke bruger smykker, men brug af herresmykker er noget, vi er vant til at se og ikke tænker nærmere over – så længe de er brugt rigtigt. Smykker til mænd er i dag så varierede, at det er muligt at finde noget til en hvilken som helst stil og type. Se for eksempel det enorme udvalg her: https://www.marjoe.dk/shop/frontpage.html

Er du minimalist typen, går du typisk med smykker i sølv eller guld. Det er et rent og klassisk look, som du kan bruge til det meste.

Er du mere fritidstypen eller til den mere afslappede stil, kan du især godt lide læderarmbånd til mænd. De findes i mange farver og er altid et sikkert valg.

Den mere konservative mand går oftest i blå, grå, brun, sort og hvid og ved at bruge herresmykker, har han her muligheden for at tilsætte noget farve og personlighed via sine smykker. Dem kan han bruge særligt, når han har fri og går mere i jeans.