Blomster bruges ved mange forskellige lejligheder; bryllupper, fødselsdage, begravelser, bryllupsdage, frierier og meget andet. Når man vælger blomster og blomsterbuketter, ser man på, hvad lejligheden er, men også på den person, man giver dem til. Her har vi set på nogle af lejlighederne, hvor vi typisk giver blomster:

Hvilke blomster passer til hvad?

 

  • Til et bryllup bruges der typisk sarte farver, det vil sige variationer af hvidt og beige. Typisk ved vinter- og efterårsbryllupper kan der også forekomme mere mørke farver som en dyb rød.
  • Til en fødselsdag bruges der tit klare og glade farver. Dog ses der her tit på personen, og hvilket forhold du har til den person. Er det en, som du har et romantisk forhold til, er der tit tale om røde roser for eksempel. Ved fødselsdage kan du selv komme med blomsterne, men det er også meget brugt med blomster levering. Vi bruger denne butik – https://amagerblomster.dk/–  ved blomster levering København.
  • Til bryllupsdage laves der tit en buket ud af årstidens blomster. Her er det en god ide at give noget ekstra, når du giver blomster. Det kan være et smykke eller en lækker æske chokolade.
  • Ved begravelse kan man gå efter de blomster, som den afdøde godt kunne lide. Man kan også gå efter årstidens blomster. Ved blomster til begravelse i København bruger vi Amager Blomster, som vi har gode erfaringer med.

  • Til jul er en julestjerne altid populær. Du kan også gå efter en advents- eller kalenderlysdekoration med gran, pynt og udsmykning.
  • Vil du gerne give blomster til en ven, er gult altid et godt valg. Indenfor blomsterverdenen signalerer gult venskab.
  • Ved Valentinsdag er roser altid et hit. De kan være røde, pink, lilla etc. Rødt er dog altid et sikkert valg, men de andre farver vil helt sikkert også være en favorit.