For mange mennesker kan det belaste økonomien at skulle have en tandprotese. Vi mener ikke, at økonomien skal forhindre nogen i at få den behandling, der er behov for, og derfor tilbyder vi tandlån.

Få lavet tænder på afbetaling

Klinikken tilbyder, at du kan få lavet tænder på afbetaling. Afbetalingsperioden giver dig mulighed for at fordele udgiften til tandlægeregningen over en længere periode, så det passer til din økonomi. Ansøgning til tandlæge lånet skal bevilges, inden behandlingen iværksættes. Fordelene ved vores tandlån er:

  • Rentefrit tandlån
  • Gebyrfrit tandlån
  • Gratis Oprettelse

På klinikken sørger vi for ansøgningen om at få lavet tænder på afbetaling, og du modtager svar på ansøgningen inden for 15 min, vid mere her: https://kviklaan-info.dk/tandlaegelaan/

Tandproteser

Det er vigtigt at føle sig godt tilpas med sin tandprotese, du skal kunne tygge din mad. På klinikken fremstiller vi individuelle tandproteser i tæt samarbejde med dig. Hele behandlingen foregår ved samme behandler. Det er din sikkerhed for at din tandprotese bliver individuelt fremstillet, så du får en veltilpasset tandprotese som du kan tygge og smile med – det er livskvalitet.

Vi deltager løbende i efter-/videreuddannelse, hvor vi bliver opdateret i de nyeste behandlings metoder og materiale anvendelse, for at sikre, at vore kunder får det optimale resultat. Vi anvender udelukkende godkendte materialer

Sammenligning af priser fra online låneudbydere

Nedenfor ses en sammenligning af de mest populære udbydere af nemme og hurtige lån, som vi samarbejder med. Lån hvor du ikke skal stå til regnskab overfor din bankrådgiver. Da renten hele tiden ændrer sig, kan ÅOP variere i forhold til nedenstående. Du bør derfor sammenligne 2-3 udbydere, inden du vælger at låne.

Check altid de forskellige lånemuligheder

Som de fremgår af eksemplerne, så bør du altid checke de forskellige låneudbydere, da det billigste lån ofte afhænger af lånebeløbet og lånetiden. F.eks. er det muligt at låne 250.000 kroner i 12 måneder hos Santander til en ÅOP på kun 7 %. Og afdrager man i stedet over 144 måneder (dvs. over 12 år), kan man komme helt ned på en ÅOP på 6 %.

Da renten jævnligt ændrer sig, er ovenstående kun eksempler på de store forskelle. Du bør derfor altid checke den aktuelle ÅOP, inden du optager et lån. Alle låneudbydere har simple låneberegnere til at finde ÅOP, de månedlige afdrag osv.

Se alle dine lånemuligheder på Smart-lån.dk, se her: https://xn--smart-ln-g0a.dk/ekspres-laan/