Jeg rejser en hel del, og jeg bruger altid rejsepriser.dk, da de altid sikrer mig billige flybilletter. Derudover har de en service, når der er flyforsinkelse, hvor du kan søge om erstatning.

 

Tidligere brugte jeg aldrig hotellets concierge, men efter at have fundet ud af, hvor meget de faktisk kan hjælpe mig med, har jeg gjort det til en vane at benytte denne service. En hotel concierge er en god ressource, når du er ude at rejse. Hvad kan du så få hjælp med?

Rejs med stil

Som de fleste ved, kan du få hjælp med reservationer på restauranter, men de kan også hjælpe dig med billetter til teateret og booke ture for dig. Men de kan også hjælpe dig med andre ting. Hvis du for eksempel er på udkig efter ejendom, kan de finde en ejendomsmægler til dig, de kan hjælpe dig, hvis din bagage er væk, skal du til lægen, kan du også få hjælp til at finde en læge og booke aftalen, og sådan kan vi blive ved.

 

Det kan være en god ide at kontakte hotellets concierge, inden du ankommer. Det kan være, hvis det er noget, du skal være i god tid med – for eksempel at få teater- eller koncertbilletter, eller det kan være en reservation til en populær restaurant. Det gør også, at du på forhånd har en kontakt, og har du særlige ønsker til dit værelse, kan dette også komme i stand inden.

Flybilletter er billige nu

Jeg har netop købt flybillet til Malaga og har fået min hotel concierge til at booke billetter til Mad Urban Fest 2017. Det løber af staben den 1. juli i år, og jeg er meget spændt på det. Her kommer Daddy Yankee, som er vinderen af Latin Grammy award etc.

 

Hvad bruger du din hotel concierge til?