Der er rigtig mange mennesker, der bruger deres sommerferie i storbyer, og derved får oplevet en masse kulturelt. Problemet med storbyferie er ofte, at man er bundet af et stramt program, da der ofte er en masse monumenter, som man skal se. En storbyferie kan altså forekomme meget bundet og med knap så meget frihed. Dem, der ikke tager på storbyferie, tager ofte på charterferier. Det kan også være ganske udmærket, men ofte forekommer de intetsigende og trivielle. Samtidig er maden ofte middelmådig i bedste fald. Er du også træt af bundne storbyferier og trivielle charterferier? Så snup i stedet en bondegårdsferie i det idylliske Danmark. Her kan du for billige penge få både familieidyl, grønne marker, dejlige dyr og ikke mindst et brusende hav. Den dejlige bondegårdsferie rummer altså alt det, som en familie går og feriedrømmer om. Og så slipper man endda for middelmådig mad og kulturelle overflødigheder i hobetal.

Bondegårdsferie – i bølgen blå

Når du er på charterferie, så har du mulighed for at springe i bølgen blå og slikke sol på stranden hele dagen. Denne herlige beskæftigelse har du dog også mulighed for, når du er på bondegårdsferie. De fleste steder, hvor du kan tage på bondegårdsferie, er der nemlig både herlige strande og lækkert havvand.

Bondegårdsferie – masser af dyr                         

Fordelen ved bondegårdsferie er, at du kan kombinere både det dejlige strandliv og samtidig med hygge dig med en masse forskellige dyr. Denne kombination er specielt ideel for børnefamilier, hvor børn jo elsker dyr overalt på jorden.

En ferie om sommeren behøver altså ikke nødvendigvis være under sydens sol, men kan i lige så høj grad være under den danske sol. En bondegårdsferie indeholder i hvert fald de absolut vigtigste elementer for en god ferie for hele familien.