Sommeren er her – lige om lidt. Og du har rigtigt travlt. Der skal nemlig afleveres nogle ret komplicerede tilbud. Og du er kommet til at tage ansvaret for, at I får en god sommerfest her i midten af juni. Lige inden de fleste af dine kollegaer tager på sommerferie. Selv ser du frem til at skulle møde på kontoret hver dag i det meste af sommeren. Din ferie starter først i slutningen af august. Det er ok med dig. Men lige nu ville du faktisk ønske, at du også kunne lukke din PC og drage ud på ferie om få uger. Du har nemlig et problem med det her firmaarrangement, som du har taget på dine skuldre. Du har ikke den ringeste idé om, hvilke aktiviteter arrangementet skal starte med. Du ved, at det ender med dans og fest. Men derfra og så til at få et helt billede af, hvad firmaeventet skal indeholde – det er en tur op ad bakke.

Meningen med firmafester

Du har naturligvis fået hjælp fra nogle kollegaer, som har insisteret på, at der skal være noget indhold, som kan give stof til eftertanke. Et eller andet sted er du lidt træt af at høre det argument. Du forstår det godt. Stof til eftertanke er altid godt. Men meningen med firmafester er jo, at alle skal kunne være med – og få en god oplevelse.

Her til morgen spurgte du din datter om, hvad du skulle gøre. Hun er 16 og har en ret bestemt holdning til mange ting. Blandt andet at du skal gøre, som hun siger, når du beder om hendes mening. Det er du dog ikke altid helt parat til. Men hendes råd til dig i morges var slet ikke dårligt. Hun nævnte nemlig, at du kunne lave noget, teambuilding, som de fleste af kollegaerne sikkert kan få gavn af – også selvom det ikke er det mest intellektuelle.

Teambuilding?

Du tænker over det. Og du beslutter dig derfor at finde ud af, hvad teambuilding koster. Du har googlet: ”Teambuilding priser” Og ja, du har fundet priser fra ganske få hundrede kroner til flere tusinde alt efter hvilke aktiviteter der er tale om, og hvor de skal afholdes. Det har sådan set ikke bragt dig videre i planlægningen. Men det har bragt dig tættere på at finde en løsning, der både sikrer, at der kommer noget intellektuelt og noget underholdende ind, som kan give stof til eftertanke.

Professionelt afholdte firmaevents

Du har nemlig fundet et firma, der har specialiseret sig i firmaevents, der indeholder teambuilding. Og du har besluttet, at du vil have et møde med dem. Du vil høre om deres erfaringer. Du vil høre om, hvad de kan tilbyde – hvor og hvordan og under hvilke forhold. Der kan jo være noget med forsikring. Og der kan være noget med ekstra udstyr, som givetvis også vil koste. Du bestemmer derfor, at du vil ringe dem op, så I kan aftale en tid, hvor deres repræsentant kan komme og besøge dig, så I kan finde en god løsning sammen.