Min bror fylder 50 om få dage. Jeg bor i den anden ende af Europa og har et fuldtidsjob. Jeg har også en del pligter overfor familien her. Hesten tager også en del tid. Derfor kan jeg ikke deltage i den store fest, min bror holder. Han har ellers presset på, for at vi, min mand og jeg skulle komme og være med. Det går bare ikke. Min mand har travlt på universitetet. Jeg har travlt med mit job. Vi har ikke helt energien til at rejse i blot en weekend.

Jeg har derfor sendt en gave til min bror. Han har allerede fået den. Øv, jeg ville gerne have haft, at den skulle ankomme lige præcist dagen før hans fødselsdag. Men postvæsenet var trods alt effektivt. Måske fordi jeg betalte et kæmpe ekstragebyr. Who knows.

Men fordi min bror allerede har mailet til mig, og sagt tak for gaven og alt det der bla bla man nu siger, så har jeg besluttet, at jeg skal have sendt ham en flot buket blomster, som skal leveres på selve dagen. Det er ikke så svært, medmindre leveringen skal ske på en søndag!

Levering af friske blomster i København

Der er mange blomsterhandlere, som har blomsterlevering i København. Så det er ikke svært for mig at finde en, der kan klare den opgave. Det svære er at vælge en fin buket online. Og det kræver samtidigt, at jeg kan stole på, at butikken gør sit bedste for at sende en fin og frisk buket.

Da jeg gerne vil holde en god forbindelse til min familie og mine venner, har jeg i mange år brugt en enkelt forretning, fordi jeg stoler på, at de sender de bedste buketter, de kan. De kan levere blomster i hele København. Alle, som jeg har sendt blomster til, fra den forretning, har sagt til mig, at de er glade for hvor dejlig frisk buketten var, da den ankom.