Godkendte fluefangere skal købes på nettet !

Vi kender det alle… Sommeren kommer og det samme gør alle de irriterende insekter, der ødelægger ens humør. Jeg kan ikke fordrage, når der sidder fluer alle steder – og da slet ikke i min mad. En ting er, at man hele året skal leve med bananfluer, der kommer ud af det rene ingenting. Dem er jeg så småt ved at få has på. Det er værre med de almindelige stuefluer eller staldfluer, der vælter indendørs, når vejret er godt og vindstille. Jeg synes, at jeg har prøvet alle metoder. Jeg har sprøjtet fluegift i litervis. Jeg har hængt fluestrimler op for næsten hver m2 i hele huset. Men det er ligeså meget børnene, der bliver fanget – som insekter og fluer. Jeg har besluttet mig for – en gang for alle – at nu skal det være slut.

Effektiv fluefanger

Fluer bekæmpes åbenbart med elektriske fluefangere, synes jeg at kunne læse mig frem til på flere hjemmesider. Men hvordan kan jeg nu være sikker på, at jeg ikke smider flere penge væk, end jeg i forvejen har gjort, spurgte jeg mig selv ?!  Ligesom på TV-shop kunne jeg finde flere hjemmesider, hvor de forskellige godkendte insektfangere nærmest lød til at kunne klare hele verdens insektproblemer.

Men jeg faldt faktisk over en rigtig flot hjemmeside med en forhandler i Danmark. De leverer godt nok til både Sverige, Norge, Schweiz og Italien, så det boder godt for kvaliteten, var min første tanke. Så ud fra de fine billeder og gode og præcise beskrivelser blandt de godkendte insektfangere, fandt jeg frem til flere flotte og diskrete insektdræbere, der matchede mine krav.

Nu er jeg ikke typen, der bare trykker på køb, uden at først at have sikret mig, at der rent faktisk også findes et firma, der sælger disse fluefangere. Så et hurtigt tjek på trustpilot gav mig den garanti, jeg havde behov for, inden jeg gik videre til step 2, nemlig at betale for mit køb. En billig insektfælde med UV-lys plus 3 insektdræbere med strøm købte jeg.

Så skal de bare hænges op, sættes i stikkontakten, og så er der ikke flere fluer indendørs. Men den kan også bruges udendørs, kunne jeg læse mig frem til. Fluefangeren skal ligeledes monteres udendørs, hvor den tilsluttes 220V, hvorefter man bare skal huske at tømme limpladen, hvor fluerne bliver fanget ind på. Lettere kan det da snart ikke blive mht. fluebekæmpelse. Jeg kan kun give dette firma mine bedste anbefalinger – tak for god service og hurtig levering !