Det er ikke helt nemt for mig at finde ud af, hvad jeg skal vælge at lave fremover. Jeg er færdig med at gå på seminariet for at blive lærer. Men jeg har faktisk ikke lyst til at undervise. Jeg troede, at det var det, jeg ville, men nej. Jeg vil gerne arbejde med mennesker, men undervisning er ikke noget for mig. Jeg er meget interesseret i psykologi, og vi har også lavet nogle spændende opgaver om børn og psykiske problemer, imens jeg læste. Det var faktisk de opgaver, jeg bedst kunne lide.

Stress

Én af opgaverne, vi lavede, handlede om børn og stress ⓘ . Jeg vidste ikke, at børn også kan blive stressede, men det har jeg så lært, at de kan.
Jeg har overvejet at blive psykolog. Men jeg har ligesom ikke lyst til at kaste mig ud i nyt, langt uddannelsesforløb igen.

Stresscoach uddannelse

Men jeg kunne måske få en stresscoach uddannelse hos https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse. Det, tror jeg, kunne være meget spændende. Og jeg er overbevist om, at jeg kan blive en rigtig dygtig stresscoach.

Mine forældre er skuffede over, at jeg ikke vil undervise, men forstår godt, når jeg fortæller dem, at det ikke ligger til mig at undervise i matematik og dansk. Det gør det virkeligt ikke. De har været søde at tilbyde mig, at jeg kan blive boende herhjemme, indtil jeg finder noget, jeg gerne vil lave. Men de har stillet det krav, at jeg finder noget at lave.

Behovet er der

Derfor har jeg kontaktet en lifecoach, jeg kender. Han kan måske fortælle mig om, hvor jeg kan få en stresscoach uddannelse. Det må da være et felt, hvor han kender nogen, som kan give et godt råd om, hvordan jeg kommer i gang. Jeg kan nemlig se, at der er et stort behov for, at folk kan få hjælp til at komme af med deres stress. Alle er, jo mere eller mindre stressede i dag.