Forleden var vi på storindkøb. Det gør vi en gang om måneden. Vi har fundet ud af, at det godt kan betale sig, at vi kører den lange tur ind til super-mega-markedet. Selvom det koster penge til benzin, så er der som regel så mange gode tilbud, at pengene, vi bruger på transporten frem og tilbage er hentet hjem. Plus, at vi bruger mindre tid på indkøb til dagligdagen i løbet af måneden. Tid er også penge. Det kræver bare, at vi organiserer det godt. Vi laver en liste, som vi fylder på, og så når måneden er gået, tager vi afsted og køber ind.

Mange fristelser

Det kan godt være, at der er lidt for mange fristelser at falde for, når vi er i supermarkedet, men det vil der også være i andre supermarkeder.

Da vi var der sidst, så jeg en familie, som åbenbart gør det samme, som vi gør. Den lille pige ville absolut have slik, men det forbød moren hende. Hun skal spise sundt, så hun stak barnet et æble. Fornuftigt nok. Men det sjove var, at moren selv blev slikken, så hun lagde også vingummibamser og lakrids i indkøbsvognen. De gik videre. Vi blev faktisk også slikne, så vi gik hen til hylderne med chokolade, karameller, lakrids mv.

Den nemme indkøbsvogn

En måneds slik- og chips forbrug kom i vores indkøbsvogn fra Senior24.dk. Det er åbenbart noget, vi danskere har tilfældes: Vi elsker slik. Jeg så nemlig også en ældre kvinde. Hun havde ikke en helt almindelig indkøbsvogn foran sig. Det var nærmere en blanding mellem en rollator og indkøbsvogn.

Den var ret smart og faktisk meget rummelig. Hun håndterede den med en færdighed, som gjorde, at jeg tænkte, at det ville være smart at have sådan en til de dage, hvor jeg alligevel skal købe friske grøntsager. Hun stod ved hylden og overvejede. hvilken æske fint indpakket chokolade hun skulle købe.