En iPad eller telefon kan splitte familien mere ad, end det gavner. Derfor kan det være en god idé engang imellem at finde et godt gammeldags puslespil frem. Men det behøver ikke nødvendigvis være en dårlig ting. Rigtig mange bræt- og puslespil er videreudviklet og blevet flottere med mange farver og muligheder. Og så er det en fornøjelse for hele familien at arbejde sammen om at samle en helt ny verden.  

Spillene fra Jan van Haasteren 

De mange puslespil kan fås i mange forskellige størrelser med bestemte antal brikker og med endnu flere originale motiver. Sjove og skæve motiver, så der både er farver og figurere for hele familien. Du kan få alt fra puslespil med 500 brikker og helt op til 40320 brikker. Det sidste skal du nok sætte lidt tid af til, hvis I vil give jer i kast med det. Der er også spil til de lidt mindre børn med XL brikker eller 3D modeller, som også kan bygges af hele familien.  

Fantasi er vejen frem

Motiverne er både originale og fantastiske. De er fyldt med farver og mange af dem har en begivenhed på, så der sker noget på billeder, som I er ved at samle. For eksempel kan I samle ”balloon festival”, der er fyldt op med luftballoner og mange mennesker. Det hjælper fantasien hos både unge og gamle og kan give mod på at finde ud af, hvordan det hele billede kommer til at se ud. Og er det ikke dét, der skal til for at samle hele familien? I hvert fald har I muligheden for at prøve det af.  

Så kom i gang! Og prøv de fantastiske og originale puslespil fra Jan van Haasteren.