Du kender sikkert det her ordsprog – eller hvad med ”Når du er i Rom, så gør som romerne”. De betyder egentlig det samme. Du kan relatere det til mange situationer. For eksempel hvis du er i en ukendt situation, så gør som dem, der ved, hvad de gør. Så kommer du sjældent galt af sted. Du kan også relatere det til at rejse. Der er mange skikke, når du rejser, og det handler om at agere, som man nu gør i det land, man besøger. Det handler selvfølgelig også om respekt for den kultur, man nu er i.

Nu har mode altid interesseret mig, og da vi som danskere ofte rejser til Spanien, vil jeg her give dig et par tips til, hvordan man klæder sig i Spanien. Jeg rejser selv snart til Madrid. Jeg har købt billige flybilletter til Madrid online. Du kan ofte finde billige flybilletter til Spanien, og det er et spændende land at besøge.

Her får du mine tips til, hvordan du klæder dig i Spanien. Reglerne er ikke så stramme i et turistområde eller strandområde naturligvis, men skal du ind og besøge en af de større byer, vil jeg anbefale dig at følge dem.

 

  • Sig nej til shorts og bær i stedet pæne bukser eller en nederdel eller en kjole, der går ned under knæet.
  • Klæd dig konservativt – ingen tank tops eller mini kjoler eller stærke farver.
  • Lad sneakers blive hjemme, og brug pæne sko eller sandaler i stedet.
  • Læder og pels er in.

 

Naturligvis kan du gå med shorts, tank tops, sandaler etc. i et strandområde, så har du købt billige flybilletter til Tenerife, så slår du dig bare løs med strandbeklædningen! Og skal du til Tenerife, er der det bare billigst at finde flybilletter her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/tenerife/