Vi er en familie med børn. Vi har en datter på tre år og to sønner på henholdsvis 5 og otte år. Vi har altid nydt at rejse med vores børn, så de er ved at være vant til det. Det er dog godt, at vi har noget øvelse og startede med den første, for det kan være stressende at rejse med børn.

Vi har været så heldige at finde billige flybilletter til London på rejsepriser.dk og skal af sted her i efteråret i en uge. Det er første gang, vi skal have dem alle tre med ud at rejse, men vi føler os rustede til at gøre det :-)

Har du råd til at rejse med børn, så giv endelig dit besyv med. Det er altid godt at få nye ideer til tips og også til, hvordan man holder dem involveret og sikre naturligvis.

Her kommer vores tips og råd til at rejse med børn, som vi har samlet sammen igennem vores rejser:

  • Det bedste, du kan gøre, er at give dig god tid – det er uanset, om vi taler om sightseeing eller i lufthavnen. Børn reagerer på, at du er stresset, så sørg for at rejse og oplevelser ikke bliver en stresset oplevelse for nogen af jer.
  • Book jeres overnatninger etc. i forvejen. Det nytter ikke at være spontane, som før I fik børn.
  • Giv de små et kamera, så de selv kan tage billeder. Det kan for eksempel bare være et engangskamera. Du vil være overrasket over at se, hvad det er de oplever fra deres højde, og hvad de synes er spændende.
  • Sørg for at tage hensyn til klimaet, og hav det rigtige tøj med.
  • Hav spil med til at få tiden til at gå, når I rejser. Det kan være spil på en iPad for eksempel. Det kan også være malebøger etc.