Mange synes at puslespil er vildt spændende. De er også stimulerende for hjernen, både for børn og voksne i alle aldre. Umiddelbart kan puslespil lyde simple.  De som ikke kender til dem, kan tro at det må være temmelig kedeligt at lede efter prikker der passer sammen og danner et billede.

Men som sagt, folk der tror det, har nok ikke et dybere kendskab til puslespil.

De der gør, ved at der er meget mere.

Et solospil såvel som selskabsleg, nu med puslespilsmåtte

Puslespil kan spilles på mange måder og kun fantasien sætter grænsen. Du kan spille det alene for dig selv, sammen med kæresten eller en gruppe venner. Du kan bruge det som solo tidsfordriv eller som en selskabsleg hvor flere samarbejder eller konkurrerer med hinanden.

Men tit er den største udfordring at finde en plads til det. Puslespil er pladskrævende. Men også tidskrævende, og især de store, spændende puslespil kan du ikke gøre færdig på en gang. Så er spørgsmålet, hvordan kan du gemme spillet til næste gang? Uden at der kommer uorden i billedet, og uden at brikker forsvinder?

De kan du nemlig med en puslespilsmåtte. Det er en blød måtte af skumgumme o.l. Der ligger brikkerne stabile. Når holder op for dagen, behøver du bare rulle puslespilsmåtten sammen.

Når du ruller den op igen, vil alle brikkerne ligge som du har forladt dem.