Jeg er så heldig, at jeg skal med 2 veninder til Las Vegas på en lang weekendtur. Jeg vil gerne være effektiv i, hvad jeg pakker, så jeg har besluttet at lave en liste. Måske kan du også bruge den til din weekendtur – og måske har du input.

Tøj:

 • 3 sommerkjoler – nemme at tage på om morgenen
 • 1 hot gå-ud kjole til at tage på når vi rigtig skal ud
 • 1 nederdel – kan bruges når vi går ud og også sammen med din bikini
 • 1 tunika – nem at putte på over din bikini
 • 1 par jeans
 • 1 par denim shorts
 • 2 bikinier
 • 1 cardigan – hvis det er koldt om aftenen
 • 1 BH – en sort og en hudfarvet
 • Sko:

Behagelige sko – der vil være meget gåen

Sandaler, højhælede sko eller flade sko til om aftenen

Flip flops – til poolen etc.

Øvrigt:

 • Solcreme
 • Solhat
 • Solbriller

Jeg køber alt mit plus size tøj til kvinder her: https://butikrikke.dk/plussize-toej

Til denne tur har jeg besluttet at gå efter disse ting:

En stribet kjole fra Cassiopeia Ves – den har blå og hvide striber. Den er nem at tage på til en gåtur eller ned til morgenmad. Jeg kan bruge den over min bikini også. Den har rund hals, og stoffet har stretch. Jeg kan bruge den både til et par flotte sandaler eller med mine sneakers.

Så har jeg forelsket mig i en sommerkjole fra Zoey. Den har et flot mønster på en sort bund. Mønsteret er i lyseblå og i lysebrun, og det ser bare så flot ud. Den kan jeg bruge til en drink om eftermiddagen, og til når det skal være mere fint. Den kan jeg slet ikke vente med at få.

Til det mere fine, når vi skal ud om aftenen, har jeg fundet det helt rigtige. Den er også fra Zoey (som er en af mine favoritmærker til plus size damer). Den er i sort og med blonder. Stoffet er blonde, og der er en sort underkjole under. Det ser bare så elegant ud.

Som tunika – hvor jeg også kan bruge den over min bikini – har jeg set mig lun på en fra Cassiopeia. Den er i lyseblå/hvid/mørkeblå mønster, og så har den små sten på det øverste forstykke. Det er jeg sikker på vil se flot ud. Og så kan jeg også bruge den sammen med denimshorts og sandaler.

Resten finder jeg i mit skab. En rejse med pigerne er altid en god lejlighed til at få fornyelse i skabet 🙂 Der er noget særligt i at tage et stykke nyt tøj på til en særlig lejlighed synes du ikke?