Min mand og jeg har netop bestilt billige flybilletter til Barcelona på rejsepriser.dk. Den sidste af vores 2 børn er netop flyttet hjemmefra, og vi har bestemt at fejre denne nye etape af vores liv med en romantisk rejse. Vi bestilte flybilletter her: https://www.rejsepriser.dk/

 

Hvordan gør man så en rejse romantisk?

Vælg det rigtige hotel. Se på anbefalinger online, så I ikke får en grim overraskelse. Et godt hotel kan gøre hele forskellen.

Som en overraskelse kan du bede hotellet om at lægge rosenblade ud på sengen og have champagne og jordbær ventende på jer på værelset.

I kan også spise morgenmad i sengen eller arrangere en picnic eller en middag på stranden. Det kan også være, I tager et privat cruise, hvis det er noget, jeres destination tilbyder.  Se solnedgangen sammen, og nyd øjeblikket. Tag på spa, eller få massage sammen på hotellet eller på hotelværelset, hvis det er noget, hotellet tilbyder. Tag på shoppetur, hold hånd og spis en dejlig frokost.

Vær nærværende

Så er det selvfølgelig vigtigt at være nærværende. Læg telefoner og iPads væk, og vær i nuet. Alt det der andet kan vente, til I kommer hjem.

 

Det kan også være sjovt at lave en ny aktivitet sammen, som ingen af jer har prøvet før. Det kan være at ride på heste på stranden, en sjov vandaktivitet etc. Det at have denne slags oplevelser sammen, gør jer tættere, og der skabes mere intimitet.

 

Du kan også skrive et sødt kort til din partner. Det kan være sjovt at få hotelpersonalet med på ideen og måske få dem til at levere det med morgenmaden eller med en drink.

 

Og husk så at tage masser af billeder. Det er en fantastisk måde at huske særlige øjeblikke på.

 

Hvordan gør du din ferie romantisk? Lad mig høre dine ideer.