Foråret og sommeren står for døren, og for mange er dette lig med ferie. Hvis du er til lange shoppeture, kultur og restaurantture med familien, er storbyferien lige noget for dig. Verdens største byer er samlingspunkt for alt fra modehuse til kultur og politik og kan derfor byde på et utal af spændende oplevelser. Det er tilmed en del billigere at vælge storbyferien fremfor charterferien, og det er derfor en økonomisk fordel for dig og familien. Hvis du ligeledes synes, at storbyferien er den perfekte ferieform, skal du læse med her. For i dette blogindlæg finder du de bedste rejsedestinationer til din næste storbyferie, samt en specificering af attraktionerne ved de enkelte destinationer. Desuden vil du høre lidt om, hvordan du kan spare lidt ekstra penge på din rejse, hvis du benytter en rabatkode til Hotels.com.

 

London

Bare en god times flyvetyr fra Danmark findes en storby fyldt med spændende attraktioner. I London finder du fantastiske seværdigheder for både voksne og børn. Du kan for eksempel tage en tur i London Eye, som er et kæmpe pariserhjul beliggende midt i Londons inderste centrum. Men du kan også udforske de lidt mere royale sider af byen, hvor ud kan besøge slotte og paladser uden at rejse uden for centrum – herunder Hyde Park og Buckingham Palace.

Der er selvfølgelig også rig mulighed for shopping i London. I London findes nogle af verdens største butikker, hvor verdens største designere er repræsenteret. Priserne på varerne er ligesom i Danmark, men udvalget er langt større.

London er en forholdsvis billig rejsedestination, og hotellerne koster ikke mere, end de gør hjemme i Danmark. Hos Hotels.com kan du finde et stort udvalg af hoteller i London i forskellige prisklasser. Og med en rabatkode til hotels.com fra rabatbanditten.dk kan din rejse til London blive endnu billigere.

Paris

Har du brug for et afbræk fra hverdagen med familien eller kæresten? Paris er kærlighedens by og fuld af stemning og charme. Derudover er Paris fyldt med enestående og berømte seværdigheder, som helt sikkert er et besøg værd. Herunder det romantiske Eiffeltårn, som byder på den smukkeste udsigt over hele Paris. Hvis der skal skrues ekstra op for romantikken, kan I ligeledes nyde et måltid i toppen af tårnet.

Louvre er ligeledes en eftertragtet seværdighed blandt turister. Louvre er et stort museum, som tidligere har været en bygning beregnet til at beskytte Paris fra angreb nordfra. Derudover kan du opleve den berømte kirke Notre Dame, som er mere end 800 år gammel og dermed en af de ældste bygninger i hele Paris.

Foruden berømte seværdigheder er Paris kendt for unikke smagsoplevelser. Byens store kærlighed til mad kommer til udtryk gennem et enormt udbud af spisesteder.

Hvis du ligeledes mener, at Paris er den perfekte rejsedestination til din næste storbyferie, kan du booke dit hotelophold på Hotels.com. Det er ikke dyrt at bo i Paris, og på Hotels.com kan du finde billige hoteller. Bo for eksempel på Libertel Canal Saint Martin fra kun 389 kr. pr. overnatning. Med kun 2,9 km til centrum får du et centralt beliggende hotel og til aldeles billige penge. Du kan ligeledes finde en række særtilbud på hoteller fra Hotels.com på rabatbanditten.dk.

Barcelona

Barcelona er i disse år et af Europas mest populære rejsemål, og dette er med god grund. Byen har nemlig usædvanligt meget at byde på, og i Barcelona finder du alt fra shopping til sydeuropæisk kultur. Barcelonas bycentrum, Barrio Cótico, er blandt Europas bedst bevarede middelalderkvarterer og er uden tvivl en oplevelse værdig. Hvis du vælger, at din storbyferie skal gå til Barcelona, er der ligeledes en række seværdigheder, som du skal se – og nogle af dem er måske lidt atypiske fra de øvrige destinationer. For det første skal du besøge Antoni Gaudis Sagrada Familie, som er en stor, smuk, berømt kirke. Det interessante ved denne kirke er, at den altid er færdigbygget, selvom bygningen har været undervejs i flere hundrede år. Hvis der er fodboldfans i familien, er det ligeledes et must at opleve Messi på Camp Nou. Det er en utrolig oplevelse at sætte sig ind på FC Barcelonas Camp Nou – hvis der ikke spilles en kamp, mens du er i Barcelona, er en tur på Camp Nou stadig en oplevelse værdig. Du kan ligeledes tage på en række vin-ture, mens du er i Barcelona. Dette indebærer fascinerende rundvisninger på store vinfabrikker, samt vinsmagning af gode, spanske vine.

New York

Kunne du tænke dig at smide lidt ekstra penge efter din næste storbyferie og lade den vare mere end blot et par dage? Så skal turen gå til hele verdens hovedstad – New York. I New York kan man finde nogle af verdens mest eftertragtede og fantastiske seværdigheder. Herunder alt fra Frihedsgudinden, Empire State Building til Ground Zero.

Og det er ikke kun de mange spændende seværdigheder, der skal opleves. Man siger nemlig, at hele byen er en oplevelse i sig selv. Gå en tur gennem Chelsea og oplev små samfund med forskellige minoriteter. Eller besøg Chinatown, hvor det vrimler med turister og mennesker fra hele verden. At besøge USA, og i særdeleshed New York, er en fantastisk oplevelse, som alle burde opleve mindst én gang i livet. New York er som en filmoplevelse, hvor du vil få den helt rigtige fornemmelse af den amerikanske drøm.

Dog er det dyrt at leve i New York, og flyturen er ligeledes både lang og dyr. Men med hjælp fra Hotels.com kan du finde det ideelle hotel til dig og familien og til den ideelle pris.